Winnaar van de wedstrijd 13 - CSI Kurganova - Raging Heroes
0

Je kar is leeg

maart 15, 2016 4 Min gelezen

Dag 12 van onze wedstrijd zag de gepantserde divisie van Kurganova Commandant Elektra Eisenstein voor het grijpen.

Elektra heeft een echte smeulende, femme fatale look voor haar en is waarschijnlijk een van onze meest iconische commandantminiaturen. In de commentaren scoorde ze sterk, niet alleen als een 40k  proxy, maar ook voor Stof, Dode zone en zelfs Oneindigheid.

Voor mij zou ze zeker een superzware tank besteden. Ik ben in de loop der jaren behoorlijk handig geworden met neodymiummagneten en ik denk dat ik haar de optie zou proberen om zowel op basis van gemonteerd te zijn of op haar tank te staan. Perfect als het op de plank tussen gevechten ligt.

In het geval je de vorige berichten hebt gemist, hebben we alle inzendingen gestroomlijnd tot onze favorieten en vervolgens willekeurig een winnaar uit de pot geselecteerd.

Op naar de finalisten voor vandaag ...

John Pope zei:

Geweldig alternatief model om te gebruiken als een nisse LT in oneindig.

Bedankt John. Ze heeft absoluut de juiste jas voor Icestorm en het is altijd cool om te zien dat onze mini's wat krijgen Oneindigheid Proxy-actie :-)


Jason met:

Een van mijn favoriete miniaturen! Als ik haar in handen krijg, zal ze een gezelschap van Leman Russ Battle Tanks van GW leiden. Mogelijk een Baneblade -commandant. Hoe dan ook, ze zal een imposant figuur zijn!

Geweldig idee Jason en ze is absoluut een meisje dat ik kon zien rollen aan de voorkant van een tankbedrijf. Onderzoek naar het terrein en wachtend op dat eerste kraak van gevechten om in te klikken, voordat hij in de buik van haar tank komt en bestellingen begint af te geven.


Ville hyttinen met:

Dit hier is miniatuur uw nieuwe commandant. Ongeacht het spel, of zelfs in het echte leven, zal dit leiden en u zult volgen.

Grote passie Ville en het is goed om te weten dat ze zulke niet aflatende loyaliteit inspireert!


Hoshi met:

Olala Frau Kommissar. Prachtig model in een heroïsche pose. Met de officiershoed wordt ze geboren om een ​​Kommissar te zijn voor een Warhammer 40K Imperial Army. Ze zou echter ook een perfecte toevoeging zijn voor mijn Sororitas Command Group.

---- Ste Chandler met:

Elektra zou een geweldig alternatief zijn voor een keizerlijke commissar

---- MANTEUUffel met:

Ik gebruik haar graag in mijn keizerlijke Ermee als commissaris of generaal. Ik vind haar optiek zo leuk. Beide hoofden zijn erg leuk!

Proxy -commissar is absoluut een andere geweldige pasvorm Elektra. De mix van inspirerende en imposante, gedisciplineerde acties en niet aflatende heldendaden ... precies wat de troepen nodig hebben!


Kyle met:

Commissar ... of Primarch? Ik denk dat het vanzelfsprekend is dat dit model een perfecte commissaris zou maken voor een 'bewakersleger, maar ze zou een geweldig basismodel zijn voor een vrouwelijke primarch voor mijn tweede legioen leger dat ik al lang van plan ben. Ik denk niet dat de limiet van 1500 (ish) in dit opmerkingenvak voldoende is om uit te leggen waarom/hoe ze een vrouwelijke primarch is, dus laat me het gewoon samenvatten met een enkel woord: Slaanesh.

Wauw! De boot naar buiten duwen met onze eerste aanbeveling van de proxy Primarch, bedankt Kyle! Ik hou ook van je denken en je hebt gelijk ... met Slaanesh is alles mogelijk.


Pedro hidalo met:

Space Wolf Maiden !! Ik weet niet of ruimtewolven deze vrouwen naar de oorlog brengen ... maar als dat zo zijn, moeten ze. Wat een paar met Logan ...
Ik weet niet zeker of Pedro, maar wat een geweldig idee! Echt een schildmeisje om rekening mee te houden ... Haar pelt kan uitleggen waarom er ook geen wolven op Fenris zijn.

Todd Falk met:

De evenwicht en het vertrouwen van deze figuur is volledig weergegeven voor deze figuur. Ik hou van de alternatieve hoed. Maar mijn conversie -idee is erg klein. In plaats van dat ze op een basis staat, zou ze in of rond het torentje van een mooie gevechtstank staan, uit angst voor geen shakey terrein.

Ik had moeite om te kiezen voor welke hoed ik ook naartoe moest gaan. De dresscap is cool, maar ik vind het leuk dat het idee van de andere een tankhoed is, dus het wordt niet in de beperkte ruimte van de tank geslagen. Ik hou ook van je idee, hier woont ze in mijn verzameling!


De gelukkige winnaar van vandaag is echter Patrick Fish met:

Zo'n prachtige pose. En ik weet het, ik weet het. De meeste mensen zouden haar in 40K in een soort keizerlijke bewaker leger plaatsen. Behalve ik? (Serieus, als de fan van Eldar ben ik?) Een uiterst geweldige en excentrieke Eldar Corsair Princess. Of een baron. * zet een zonnebril op* Yeaaah.

Ze noemen het speed-dating. Eigenaar zegt dat ons slachtoffer 15 dates had.
Nou, je weet wat ze zeggen Frank, Speed ​​Kills...

Bedankt voor al je inzendingen Patrick! Ik liet me elke dag glimlachen en ik ben blij dat je doorzettingsvermogen zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik hou ook van de CSI David Caruso -stijl afwerking! Goed gespeeld :-)

Ik hoop dat ze een geweldig huis vindt in je Eldar Leger en we zouden graag wat foto's willen zien?


Gefeliciteerd Patrick!

Nou, na gisteren capriolen krijg ik deze show morgen weer op de rails voor de Grand Finale! Mijn keu van het grootste Wargames -bedrijf van allemaal, ik zeg dingen de regels, we veranderen het tot 11.

Tot morgen voor de laatste winnaar!

Jon Simpson


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.


Ook in Nieuws

Winter Sale Delights: Find the Perfect Addition to Your Tabletop World!
Winter Sale Delights: Find the Perfect Addition to Your Tabletop World!

januari 06, 2024 2 Min gelezen

Discover unparalleled deals on Raging Heroes' exquisite tabletop miniatures – perfect for enhancing your RPG and strategy game experiences. Elevate your collection with our Winter Sale, offering unique, artful miniatures at unbeatable prices.
Lees verder
Welcome to the Realm of Dark Elegance: The Dark Elves Collection
Welcome to the Realm of Dark Elegance: The Dark Elves Collection

november 27, 2023 5 Min gelezen

At Raging Heroes, every army we create starts with carefully chosen ingredients. For the Dark Elves, you've got: Refinement. Elegance. Extreme Evil. Gothic fashion. Japanese Rock bands. Scandinavian fairy tales illustrations from the 19th century. Find out more about your past and future favorites!

Lees verder
Galactic Glamour Meets Streetwise Attitude: Inside the Sci-Fi Sisters Miniature World
Galactic Glamour Meets Streetwise Attitude: Inside the Sci-Fi Sisters Miniature World

november 23, 2023 5 Min gelezen

Explore the Sci-Fi Sisters range: a unique blend of 16th-century art and modern pop culture in high-quality miniature gaming. Dive into our world of Tarantino-inspired badassery, meeting each character's distinct story and style.
Lees verder

x